agyhalottadmin 2014.05.14. 10:16

Az utolsó csepp....

csepp.jpg

 

A blog címéből már lehet következtetni, de ne ítéljünk elsőre! Sok éve már, hogy idegesítenek olyan dolgok, amelyek gondolom, másokat is. Leginkább az ostoba emberekkel van tele az ember hócipője, és eljutottam oda, hogy írok egy blogot, amelyben megpróbálom feltárni az emberek hülyeségének okait.

A teljes poszt a lenti "tovább" gombra kattintva érhető el.

Elsőre ez lehetetlen vállalkozásnak tűnik és nem is szándékozom tudományos szinte vinni a dolgot, de megpróbálok kicsit oknyomozni. Olyan kérdésekre próbálom megtalálni a választ, hogy:

- Miért rögzítenek egy koncertet a mobiljukkal egyesek, ahelyett, hogy élveznék az előadást? Hiszen az ilyen felvételek mindig annyira pocsék minőségűek, hogy a kutya nem nézi végig őket.

- Miért a legforgalmasabb aluljárók lépcsőin jut eszébe valakinek a hároméves gyerekét lépcsőzni tanítani, miközben százak, ezrek kerülgetik őket?

- Miért butábbak a számítógépes/konzolos játékok?

- Miért nem tudnak hejjesen írni a fiatalabbak?

A fentiekhez hasonló kérdések százaira szeretném tudni választ, hisz olyan dolgokról beszélünk, amelyekhez nem kell más, csak egy csipetnyi józan paraszti ész. Akkor a többség miért nem látja, hogy milyen butaságot csinál?

Megpróbálom kideríteni, miért agyhalott az emberek többsége. :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://agyhalottak.blog.hu/api/trackback/id/tr656161593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása